About

Our Story

Inspired & Passionate Travelers

Droom je van een ontspannende of avontuurlijke vakantie op een van de prachtige eilanden die de wereld rijk is? Island Escapes wijst je de weg! Wij houden van vakantie – helemaal van vakanties op eilanden – en hebben zelf al flink wat van de wereld gezien, maar het vinden van dé ideale droomreis blijkt toch altijd lastig. Om deze reden hebben we Island Escapes opgericht. Hiermee willen we reizigers helpen hun eigen perfecte droomreis op een prachtig eiland te vinden.


Our Values

Journeys worth taking

Door onze redactie wordt elke dag bij onze partners gezocht naar de beste pakketreizen, hotels, en losse vluchten, en deze worden dan hier gepubliceerd. Je kunt bij ons dus niet direct een reis boeken, maar we verwijzen je door naar de website van de aanbieder. Daarnaast houden we reizigers op de hoogte van diverse aanbiedingen. Met de nieuwsbrief, onze website en social media accounts blijf je het beste geïnformeerd.

Verder is het mogelijk een vakantiewoning te boeken of huurauto op bestemming. We proberen het aanbod zo actueel mogelijk te houden, en de bestemmingen worden dagelijks uitgebreid.