3 x local experiences op Barbados

3 x local experiences op Barbados

Muziek, dans, de rijke Bajan-keuken, rum en gastvrijheid zijn stevig verankerd in het DNA van de Bajans, de inwoners van Barbados. Drie local experiences bundelen deze ingrediënten en laten je kennismaken met de Bajan-cultuur aan de hand van de hartelijke Bajans zelf.

#Speightstown Sizzlin’ party

Het wat slaperige plaatsje Speightstown wordt in het noorden van Barbados wakker geschud met de feestelijke Speightstown Sizzlin’ party. Een feest met een mengeling van kunst, muziek, dans en Bajan food. Plaatselijke bewoners serveren traditionele gerechten uit de Bajan-keuken en nodigen je graag bij hen thuis uit.

Lees ook: 6 x mooie stranden in Puerto Rico

#Breezin’ eilandtour

De Breezin’ eilandtour neemt avonturiers en foodies mee naar nog onbekende, authentieke delen van het eiland en geeft ‘off the beaten track’ de geheimen van de lokale keuken prijs. Zo leer je onder meer het bijzondere Breadfruit (van de broodboom) roosteren en maak je Fishcakes, gefrituurde balletjes van vis, rode peper en kruiden die de Bajans ook wel als ontbijt eten.

#Strictly Bajan Rumshop Tour

Rum en rumshops, daar ontkom je niet aan op Barbados. Deze speciale ochtendtour geeft een inkijkje in het ontstaan van rum aan de kust van Barbados en zet koers langs traditionele, rural rumshops waarvan er wel meer dan 100 op het eiland zijn. Ondernemende Bajans laten zien hoe de beroemde rum tot op de dag van vandaag wordt gemaakt. Uiteraard ontbreekt de proeverij niet.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie