Dominica lanceert “Safe in Nature” programma voor bezoekers

Dominica lanceert "Safe in Nature" programma voor bezoekers

Dominica lanceert het “Safe in Nature” programma dat vakantiegangers een veilige vakantie-ervaring biedt tijdens de Covid-19 pandemie. “Safe in Nature” is het resultaat van de gezamenlijke inspanning van het Department of Tourism, International Transportation and Marine Initiatives, de Discover Dominica Authority, de Dominica Hotel and Tourism Association en andere belanghebbenden uit het toerisme om de toeristische sector nieuw leven in te blazen.

5-7 dagen na aankomst al vakantie vanaf het begin ondanks quarantainevereisten

Het Safe in Nature programma zorgt voor een gemanagede ervaring gedurende de eerste 5 – 7 dagen dat bezoekers aankomen op Dominica. Deze beheerde ervaring omvat de transportdiensten van en naar de havens van binnenkomst, verblijf in een gecertificeerde accommodatie, transportdiensten om locaties te selecteren voor bestemmingsactiviteiten. Deze bestemmingsactiviteiten omvatten activiteiten op het water en op het land.

dominica

Welzijn

Safe in Nature omvat ook een uitgebreid wellnessaanbod – een belangrijk onderdeel van de levensstijl hier op Dominica: Gezonde en heerlijke Creoolse keuken, natuurlijke kuuroorden en natuurlijke huidverzorgingsproducten.

“Iedereen die aan reizen denkt, die een welverdiende pauze nodig heeft van de chaos, of die behoefte heeft aan verjonging, wordt van harte uitgenodigd op het natuurlijke eiland Dominica, waar reizigers veilig in de natuur zullen zijn!”, zegt Denise Charles, minister van Toerisme, internationale transport- en maritieme initiatieven.

Wat het natuureiland te bieden heeft

Dominica heeft geweldige duikmogelijkheden, afgelegen plekken en bezienswaardigheden, lege natuurlijke stranden, prachtige wandelpaden van alle moeilijkheidsgraden voor topwandelingen, romantische excursies, de unieke cultuur van de lokale Kalinago-bevolking, een gezonde en smakelijke keuken en nog veel meer.

dominica

Reisinformatie

Details over de “Safe in Nature” -ervaringen zijn te vinden op www.discoverdominica.com.

Accomodaties die meedoen

Bezoekers dienen het aanbod aan accommodaties te bekijken die het “Safe in Nature” -programma aanbieden.