6 x familie uitjes op Barbados

6 x familie uitjes op Barbados

Het eerste beeld bij Barbados is dat van een wit paradijselijk strand, en een vriendelijke en veilige puur Caribische sfeer. Ideaal dus om er met de familie op uit te trekken. Want de tropische stranden van Barbados zijn heerlijk, maar voor kinderen valt hier nog veel meer leuks te beleven! We zetten hier 6 familie uitjes op Barbados op een rij!

Lees ook: 5 minder bekende plekjes van Guadeloupe

1. Ontdek de onderwaterwereld in de Atlantis Submarine

Op Barbados zijn er twee onderzeeërs die tot 50 meter diepte alle wonderen onder water kan laten zien. Duik naar een andere wereld van zeeschildpadden, roggen en kleurrijke tropische vissen, koralen en wrakken.

2. Vaar mee met de Black Pearl en snorkel tussen de schildpadden.

Stap met Jolly Rodgers aan boord van een echt piratenschip. Piratenactiviteiten zoals ‘walk the plank’ en aan touwen de zee in slingeren zijn inbegrepen, evenals de mogelijkheid tussen de schildpadden te snorkelen.

3. Ga aan boord van de legendarische Concorde

Op Barbados staat nog een Concorde van British Airways, die in vroegere tijden in minder dan 4 uur tijd de jetset van Londen naar Barbados bracht. Bij de Concorde Experience kan het toestel van binnen worden bekeken.

4. Zoek naar groene apen

Een dierentuin is er niet op Barbados, maar wel iets beters: de Barbados Wildlife Reserve. Hier zijn veel dieren in de natuur te bewonderen. Zoals de Barbados Green monkey, schattige maar schuwe aapjes die echt groenig zijn.

5. Roetsj door het oerwoud met Aerial Trek Zipline

Gelegen in een van de mooiste beboste delen van Barbados, zorgen de ‘Bajan cable guys’ dat er volledig veilig van boomtop naar boomtop geroetsjt kan worden. Educatief tintje: onderweg geven ze informatie over het boeiende ecosysteem van Barbados.

Lees ook: 9 paradijselijke stranden in Cuba

6. Beleef een onaards avontuur in Harrison’s Cave

In het hart van Barbados ligt een enorm grottenstelsel. Een treintje rijdt langs adembenemende mooie gekristalliseerde sculpturen van kalksteen, watervallen en diepe poelen van kristalhelder water.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie