Drie prachtige boetiekhotels in het Franse St. Martin

Drie prachtige boetiekhotels in het Franse St. Martin

Het eiland St. Martin heeft bezoekers zoveel te bieden en er zijn veel verschillende soorten accommodaties die aan de behoeften van elk type reiziger voldoen. Hier zijn drie boetiekhotels in St. Martin waarvan we weten dat je ze geweldig zult vinden!

Lees ook: 5 kleinschalige accommodaties op Curaçao

Le Petit Hotel

Le Petit Hotel

Le Petit Hotel heeft een kenmerkende mediterrane stijl en ligt op een perfect klein stuk zand met uitzicht op Grand Case Bay. Het hotel is een zusterhotel van Hotel L’Esplanade en is voor veel bezoekers een favoriet geworden.

Remy en Yamina zijn het fantastische man en vrouw-duo dat Le Petit Hotel runt als hun tweede thuis. Ze zijn oprecht zorgzaam en ongelooflijk attent, ontvangen gasten bij aankomst en behandelen je alsof je op bezoek bent bij familie. Altijd bereid om tips te geven over waar te gaan en wanneer, om restaurantsuggesties en reserveringen te doen, en om je te helpen de essentiële zaken te bemachtigen die je nodig hebt voor een onvergetelijk verblijf.

Elk van de 10 ruime hotelkamers biedt alle essentiële gemakken die je nodig hebt om het te laten voelen als je eigen privévakantieverblijf aan het strand. Compleet met een volledige keuken en een groot terras, kun je genieten van een cocktail of een glas wijn en kijken naar de eb en vloed van de zachte golven op Grand Case Bay.

Le Temps des Cerises

Le Temps des Cerises

Le Temps des Cerises is een klein juweel in Grand Case en biedt een van de meest fascinerende uitzichten op de Caribische Zee, de Creoolse rots en het eiland Anguilla in de verte. Je kunt de vliegtuigen zien komen en gaan over de baai. Genesteld in een tropische tuin direct naast het strand, biedt de omgeving een prachtige plek om te ontsnappen.

Het pand beschikt over acht zorgvuldig ontworpen kamers met privéterrassen met uitzicht op het water. Gasten kunnen van ontbijt tot diner genieten van culinaire hoogstandjes en dineren in het hart van de tropische tuin, met de voeten in het zand.

Lees ook: Zes all-inclusive resorts op de Malediven

Le Martin Boutique Hotel

Le Martin Boutique Hotel

Le Martin Boutique Hotel, in Cul-De-Sac, opende eind 2022 zijn deuren. De eigenaren, Marion en Emmanuel, hebben het met hun liefde gecreëerd om ervoor te zorgen dat elke gast zich thuis voelt. Het hotel is een kleine oase – een perfecte mix van kunstzinnig reizen en er even tussenuit willen. De zes gastenkamers zijn minimalistisch, eenvoudig en chique en bieden een gezellige sfeer. Elke kamer is vernoemd naar de grootouders van het echtpaar die de kunst van het entertainen en authentiek leven hebben doorgegeven, evenals een voorliefde voor de simpele dingen. Alle kamers hebben een met groen overdekt terras met uitzicht op de zee en Pinel Island.