Zes all-inclusive resorts op de Malediven

Zes all-inclusive resorts op de Malediven

Volgens de huidige onderzoeken beleven all-inclusive vakanties momenteel een absolute bloei. Wie in eerste instantie denkt aan lange rijen voor buffetten en drankjes gemaakt van siroop en water, heeft het mis, vooral in het geval van de all-inclusive resorts op de Malediven. Hier wordt de all-inclusive ervaring naar een nieuw niveau getild en wordt de zorgeloze vakantie een echte premium ervaring. We presenteren zes resorts op de Malediven waar all-inclusive en luxe elkaar geenszins uitsluiten.

Lees ook: Afgelegen vakantieparadijzen met beperkte bezoekersaantallen

Lekker eten inbegrepen: THE OZEN COLLECTIE

: THE OZEN COLLECTIE

De twee resorts van THE OZEN COLLECTION op de Malediven bieden een heel bijzonder all-inclusive programma, namelijk het in-house RESERVE-plan. Niet alleen een villa, eten en de beste dranken maken deel uit van het all-inclusive pakket, maar ook tal van vrijetijdsactiviteiten. In de prijs zijn bijvoorbeeld je eigen snorkeluitrusting ter plaatse, een grote keuze aan gemotoriseerde watersporten, huurfietsen voor een tocht of zelfs fitnesssessies op het strand inbegrepen. Gastronomische maaltijden zijn ook inbegrepen. Gasten krijgen een verscheidenheid aan gastronomische ervaringen aangeboden in een van de zes restaurants – een van de meest luxueuze all-inclusive ervaringen die je je kunt voorstellen.

Platinum Plan bij Lily Beach Resort & Spa

Lily Beach Resort & Spa

Bij Lily Beach Resort & Spa is de all-inclusive ervaring een echt Platinum Plan in elke zin van het woord. De premium all-inclusive basis omvat tal van inclusieve diensten, zoals een voortreffelijke gastronomische keuken, prachtige excursies en een breed scala aan sportactiviteiten. Een ander hoogtepunt van het Platinum Plan is de accommodatie: alle villa’s in het resort zijn alleen te boeken met het all-inclusive programma, waardoor elk verblijf daar een complete luxe ervaring wordt.

“Eatertainment” voor iedereen: Pullman Maldives Maamutaa

Pullman Maldives Maamutaa

Het Pullmann Maldives Maamutaa is het eerste all-inclusive Pullmann-resort ter wereld en zet nieuwe normen. Zo is het zogenaamde ‘eatertainment’ inbegrepen – in de drie restaurants zijn er onbeperkte mogelijkheden om de lokale keuken uit te proberen, modern streetfood te proeven en ook kennis te maken met de andere gerechten. Naast het culinaire aanbod biedt het Pullmann Maledives Maamutaa haar all-inclusive gasten ook een breed scala aan sport-, wellness- en andere recreatieve activiteiten.

Zorgeloze familievakantie in LUX* South Ari Atoll

LUX* South Ari Atoll

Op het LUX* South Ari Atoll worden familievakanties absolute ontspanning. Dankzij het all-inclusive aanbod hoef je geen tijd te besteden aan het vergelijken van prijzen en het ondertekenen van rekeningen. Eten en drinken van zes restaurants en vijf bars is inbegrepen; in de overige restaurants krijg je 30 procent korting. Uiteraard wordt er altijd voor de ideale begeleiding gezorgd, want het resort beschikt over een indrukwekkende selectie drankjes met in totaal 80 internationale wijnen en 50 creatieve cocktails.

Actie ontmoet ontspanning: Atmosphere Kanifushi

Atmosphere Kanifushi

Een luxe all-inclusive vakantie wacht op je bij Atmosphere Kanifushi. Hier vindt je eersteklas wijnen en sterke dranken, aantrekkelijke buffetten, exclusieve thema-avonden en een verscheidenheid aan ervaringen, zoals vissen bij zonsondergang of snorkelen in de kleurrijke riffen. Atmosphere Kanifushi creëert de ideale mix van een rustige strandvakantie tussen de palmbomen op het witte zand en een actieve vakantie met sport en entertainment.

Lees ook: Vijf minder bekende eilanden van de Filipijnen

Bij Dhigali Maldives begint all-inclusive op de luchthaven

Dhigali Maldives

Het premium all-inclusive pakket van Dhigali Maldives biedt de ultieme kans om alles te ervaren wat dit groene paradijs te bieden heeft. De all-inclusive ervaring begint direct na aankomst op de luchthaven: het arrangement omvat een persoonlijke ophaalservice en gratis toegang tot de “Neeri” lounge. In het resort zelf zijn ontbijt, lunch, diner en hoogwaardige drankjes inbegrepen de prijs Het premium all-inclusive pakket biedt een breed scala aan activiteiten, zoals yoga of tochtjes op een boot met glazen bodem.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie