Tips voor een romantische vakantie op de Amerikaanse Maagdeneilanden

Tips voor een romantische vakantie op de Amerikaanse Maagdeneilanden

Als je op zoek bent naar een romantisch eiland dat je gevoelens van liefde versterkt en je avontuurlijke geest vastlegt, dan zijn de Amerikaanse Maagdeneilanden de ideale Caribische archipel. Trouwen in de Amerikaanse Maagdeneilanden is gemakkelijk dankzij zeer eenvoudige regels: de eilanden zijn een gastvrij paradijs voor zowel de budgetbewuste mensen als degenen die weelde en luxe zoeken. En vergeet niet: trouwen in de Amerikaanse Maagdeneilanden is op een idyllische locatie voor een romantische huwelijksreis. Trouw op het ene eiland en ga op huwelijksreis op het andere. Dit is het voordeel van drie eilanden om uit te kiezen!

De charme van het Caribisch gebied en het welkom van de Amerikaanse Maagdeneilanden.

St. Croix, St. John en St. Thomas hebben een uitgesproken charme, elk met een verscheidenheid aan verschillende persoonlijke en romantische ervaringen om de meest verborgen verlangens te bevredigen.

Lees ook: 10 redenen om een Caribische cruise te maken

St. Croix

St. Croix met zijn uitnodigende witte stranden, verborgen juweeltjes die worden afgewisseld met de koloniale glorie van het verleden, op elke hoek door geplaveide straatjes en kleine en intieme bed & breakfasts die de kusten sieren, evenals de vele windmolens van de voormalige plantages.

St. John

St. John ligt op slechts 20 minuten met de veerboot van St. Thomas en biedt luxe resorts, restaurants van wereldklasse en fantastische villa’s met een ongeëvenaard uitzicht op de blauwe zee. De maagdelijke stranden zijn de echte luxe, beschermd door tweederde van het US Virgin Islands National Park.

St. Thomas

St. Thomas is het eiland van energie en het goede leven; er is werkelijk alles: van winkels tot nachtclubs, van golf van wereldklasse tot uitbundig dineren, van parasailen tot duiken en diepzeevissen, en shoppen in de belastingvrije winkels rondom de haven van Charlotte Amalie. Een kroon: voorbeeldige stranden!