9 Romantische dingen om te doen op St. Croix

9 Romantische dingen om te doen op St. Croix

St. Croix, de meest romantische van de Amerikaanse Maagdeneilanden biedt prachtige stranden, fantastische landschappen, heerlijk eten, ontspannende spa’s, leuke winkels en veel meer voor een romantische vakantie. We hebben hier 9 romantische dingen om te doen op St. Croix voor alle stellen en voor alle budgetten. 

Lees ook: 5 Droomeilanden die je nooit wilt verlaten

Lekker eten

De Bombay Club in Christiansted serveert al meer dan 30 jaar zijn specialiteiten in een klassiek koloniaal herenhuis vol charme; bij Galleon op Green Cay Marina biedt de chef de klassieke filet mignon met kreeftenmedaillon en uitzicht op zee; naar de The Terrace, een waar culinair instituut van het gerenommeerde hotel The Buccaneer; in de French Quarter Bistro kun je terecht voor de Creoolse en Cajun-keuken: de ongedwongen en gastvrije sfeer nodigt uit tot gerechten met New Orleans zoals gumbo, New Orleans ‘BBQ’ Shrimp and Grits en veel meer.

Een dinercruise

Ga aan boord van een dinercruise met verse, lokaal geteelde en gevangen producten in het West End van St. Croix aan boord van Bon Bagay Sailing. De beste chef-koks op het eiland wisselen elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond af om een ​​gastronomisch zeiltocht aan te bieden terwijl je de schilderachtige Caribische zonsondergangen bewondert. 

point udall

Picknicken

Ga picknicken met een fles champagne, tropisch fruit en geniet van de opkomende zon bij Point Udall, het meest oostelijke punt van het Caribisch gebied. Om er te komen is een prachtig romantisch avontuur, langs kliffen en baaien op onverharde wegen met op zijn zachtst gezegd een aangrijpend uitzicht op de Caribische Zee.

Shoppen

Bezoek de artisanale juweliers van Christiansted voor een legendarische handgesmede Crucian Hook-armband voor mannelijke en vrouwelijke polsen, uniek en authentiek St. Croix-vakmanschap.

Rum…

Cruzan natuurlijk: geniet van het proeven van de vele geuren die worden aangeboden door de Rum die in St. Croix wordt geproduceerd.

Christiansted

St. Croix Beach Massage

Vertrouw op de deskundige handen van St. Croix Beach Massage: Kies voor massages op het strand, in je hotel of appartement, of in de ‘indoor beach’-studio in Christiansted. Het zachte kabbelen van de zee en de bries van de passaatwinden begeleiden de zachte en stimulerende aanraking van de therapeuten voor een onvergetelijke ervaring. 

Buck Island

Ga op een zeil- of catamarantocht naar het Buck Island National Reef National Monument, bij Christiansted. Je zult er geen spijt van krijgen, aangezien JF Kennedy en Jacqueline zo gefascineerd waren dat ze dit eiland echt maagdelijk maakten en met zand als talkpoeder een Nationaal Monument dat voor het nageslacht moet worden bewaard!

st. croix

Sandy Point National Wildlife Refuge

Stap hand in hand op het zand bij het prachtige Sandy Point National Wildlife Refuge in het West End van St. Croix. Gewoon fantastisch met helder turquoise water en 3 km verlaten wit strand; je bent alleen in een strook wild paradijs, het hele jaar door in het weekend toegankelijk van 10.00 tot 16.00 uur, “off-limit” tussen april en augustus, wanneer de schildpadden hun eieren leggen.

Lees ook: 4 x doen op de Berry Islands in de Bahamas

St. Croix & Stargazing

Middag in de East End van St. Croix & Stargazing met uitzicht op de oceaan, contrasterende landschappen, cactusvegetatie. Rustig en verborgen, Shoys Beach is een pittoreske strook wit strand aan de Caribische Zee: kalme wateren om te snorkelen en de onderwaterfauna te bewonderen. Geen voorzieningen, maar schaduw van zeegras en het gebladerte dat het strand flankeert. Als het nacht is, maak je geen zorgen en bewonder de sterrenhemel.