Eet en drink als een local op de Amerikaanse Maagdeneilanden

Eet en drink als een local op de Amerikaanse Maagdeneilanden

De drie eilanden van de Amerikaanse Maagdeneilanden – St. Croix, St. John en St. Thomas – beschikken allemaal over prachtige tropische omgevingen, elk gekenmerkt door hun eigen persoonlijkheid. De eilanden bieden zowel spannende excursies in een fantastische natuur als uitzonderlijke zandstranden met tropisch lichtblauw water. Ontdek meer over het grote aanbod aan lokale eet- en drinkgelegenheden op de eiland, en eet en drink als een local op de Amerikaanse Maagdeneilanden als je daar bent.

 Lees ook: Eet als een local: ervaar Lolos in St. Maarten

Cocktails met uitzicht!

Cocktails met uitzicht!

Is het het indrukwekkende uitzicht dat de cocktails geweldig maakt? Of zijn het de geweldige cocktails die het uitzicht indrukwekkend maken? Bij alle drie de Amerikaanse Maagdeneilanden vind je een eindeloze reeks strandbars op bergtoppen, allemaal met ongelooflijke panorama’s van turquoise zeeën en tropische bossen. Geniet van enkele van de beste uitzichten op het eiland met een cocktail in de hand vanaf de terrassen van deze schilderachtige cocktailplekken.

Je gids voor het beste lokale eten op de Amerikaanse Maagdeneilanden

lokale eten op de Amerikaanse Maagdeneilanden

St. Thomas

De FrenchTown Bar: Centraal gelegen in Charlotte Amalie op St. Thomas, De Frenchtown Bar serveert lokale Latijns-Caribische gerechten en heerlijke drankjes. Naast het heerlijke eten is De Frenchtown Bar ook een lokale rumbar.

Prime: Gelegen bovenop Paradise Point – een van de hoogste punten op St. Thomas – heb je hier een volkomen ongewoon uitzicht op St. Thomas’ prachtige haven, de stad en het berglandschap. De lokale bevolking beschrijft het uitzicht als St. Thomas’ eigen kerstboom – het hele jaar door. Hier is het eten luxer en heeft het restaurant een goede selectie steaks.

St. Croix

Common Sense: Van Taco Tuesdays tot Sunday Brunch, Common Sense Plates and Drinks is de perfecte plek om naartoe te gaan als je maag knort. Het menu is voornamelijk vegetarisch en het motto van het restaurant is zeer laissez faire: als ze uitverkocht zijn, sluiten ze (meestal tussen 21.00 en 22.00 uur ’s avonds).

La Reine Chicken Shack: Zeg jij St. Croix, ze zeggen ook La Reine Chicken Shack. Het is ieders favoriete lokale eetcafé als je zin hebt in lokaal bereide kipgerechten, flesjes bier en goede energie.

Duggan’s Reef: Direct aan het water op St. Croix is ​​de thuisbasis van Duggan’s Reef – een familiebedrijf dat al bestaat sinds 1983. Ze gebruiken dagelijks verse ingrediënten van lokale vissers en boeren om ervoor te zorgen dat ze de hoogste kwaliteit uit de keuken op het bord brengen. Het wordt door de lokale bevolking aanbevolen om hun kreeft te proeven!

St. John

Banana Deck: Onder de blote hemel en met uitzicht op Cruz Bay bedient Banana Deck St. John’s beste handgesneden ribeyes. Elke zondag hebben ze een Bloody Mary- en Mimosa-bar met brunch en livemuziek.

High Tide Bar & Seafood Grill: Ontspan met het geluid van de golven op het strand in het gezelschap van vriendelijk en nuchter personeel. High Tide serveert dagelijks ontbijt, lunch, happy hour en diner. Bekijk een onvergetelijke Caribische zonsondergang of ontspan voor een wedstrijd op een van de grote schermen van het restaurant – de keuze is aan jou!

Lees ook: 8 x lekker barbecuen in de Caraïben

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie