Top 5: vreemde cruises

Top 5: vreemde cruises

Er zijn cruises, en er zijn … cruises. Zeg niets meer. Er is niets mis met een reguliere cruise, maar als je indruk wilt maken op je buurman, is een beetje extra nodig. Hier zijn de top 5 vreemde cruises:

1. De Meow Meow Cruise

Voor iedereen die van katten houdt, en het voor elkaar krijgt om een ​​week weg te zijn van hun kat (want hij mag niet aan boord). Ontmoet andere kattenliefhebbers, ga op kattenschattenjacht (!) En doe een kattenquiz. Dit alles op een cruiseschip in het Caribisch gebied.

2. Cruise Trek

Ben je een sciencefiction-nerd en hou je van Star Trek? Dan moet je deze cruise zo snel mogelijk boeken, want het is echt te gek! De cruises van dit jaar gaan langs de kust van Frankrijk, Ijsland, Noorwegen en de Britse eilanden.

Lees ook: 8 tips om een goedkope cruise te boeken

3. Ghost Hunter’s Cruise

Ben je dol op tv-programma’s die iets bovennatuurlijks hebben en geloof je in geesten? Dan is de Ghost Hunter’s Cruise iets voor jou. Aan boord ontmoet je beroemde mediums en zijn er excursies naar beroemde spookachtige plekken.

4. The Big Nude Boat

Wil je naakt zwemmen? Dan is deze cruise echt iets voor jou! Een week in de Caraïben met de Big Nude Boat van Carnival Cruises.

5. 70 000 Tons of Metal

Op een cruiseschip van 70.000 ton metaal ontmoeten metalfans en headbangers elkaar gedurende vier dagen in het Caribisch gebied. Zou het iets voor jou kunnen zijn?