6 x avontuurlijke activiteiten in Japan

6 x avontuurlijke activiteiten in Japan

Bergen beslaan bijna 70% van Japan, een land omringd door de zee en bezaaid met vele rivieren, meren en moerassen. Omdat het lang en smal van noord naar zuid loopt, verschilt het klimaat sterk per regio. In de zomermaanden juli en augustus kunnen mensen in het hele land watersporten beoefenen en de pistes op om te skiën en snowboarden in gebieden met veel sneeuw van december tot maart. Er kan het hele jaar door een verscheidenheid aan sporten worden beoefend, gebruikmakend van de geografische kenmerken en de natuurlijke omgeving. Hieronder 6 x avontuurlijke activiteiten in Japan.

Lees ook: 3 prachtige Indonesische eilanden

Surfen

surfen japan

Miyazaki Prefecture

Stranden in verschillende delen van Japan staan ​​bekend om hun geweldige surfmogelijkheden. Een bijzonder populair surfgebied is de oostkust van Miyazaki, een prefectuur op het eiland Kyushu, gezegend met een warm en mild klimaat.

Fietsen

Shimanami Kaido Expressway/Hiroshima and Ehime prefectures

Op deze 70 kilometer lange snelweg die de prefectuur Hiroshima verbindt met de prefectuur Ehime, werd de eerste fietsweg over een binnenvaartkanaal aangelegd.

Snorkelen

Kerama-eilanden/Okinawa Prefecture

Gelegen in de meest westelijke prefectuur van Okinawa, bevatten de wateren voor deze eilanden enkele van de meest transparante oceaan ter wereld. Dit gebied is perfect om te snorkelen en duiken.

Raften

raften japan

Nagatoro Town/Saitama Prefecture

Een goede plek om te gaan raften vanaf mei, wanneer de temperatuur begint te stijgen, tot rond de maand september. De bergstroom van de Arakawa-rivier die door Nagatoro Town stroomt, creëert een perfecte natuurlijke omgeving die bijdraagt ​​aan de populariteit van dit gebied.

Wandelen

Bergen in heel Japan bieden een grote verscheidenheid aan wandelroutes. Er zijn paden voor serieuze bergwandelingen, maar ook voor ontspannende wandelingen.

Mt. Daisen/Tottori Prefecture

Gekozen als een van de top honderd bergen in Japan, Mt. Daisen is de hoogste top in de prefectuur Tottori die 1.729 meter (5.673 voet) boven zeeniveau staat. Er zijn meerdere routes om de berg te beklimmen, waaronder die voor beginners en ervaren klimmers.

Skiën

skien Japan

Hakuba Village/Nagano Prefecture

Gezegend met zware sneeuwval is Hakuba Village in de prefectuur Nagano een van de ruimste skigebieden in Japan. Het diende als een van de locaties voor de Olympische Winterspelen in 1998. Er is een scala aan accommodaties beschikbaar.

Lees ook: 10 nieuwe ervaringen in Phuket om te ontdekken

Zao Mountain Range/Yamagata Prefecture and Miyagi Prefecture

Gelegen op de grens tussen Yamagata en Miyagi. Deze bergketen heeft ook een skigebied waar mensen juhyo kunnen zien (zilverbomen volledig bedekt met vorst). Er zijn rondleidingen met een prachtig uitzicht.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie