Kerstmis in Hong Kong

Kerstmis in Hong Kong

Met Kerstmis komen bezoekers van over de hele wereld naar Hong Kong en genieten samen met Elsa en Anna van Frozen, BE@RBRICK en “The Little Prince” van de feestelijke sfeer in de Aziatische metropool .

Lees ook: 6 x Kerst in het Caribisch gebied

“World of Frozen” opent in Disneyland Hong Kong

Een droom die uitkomt voor “Frozen” fans. Disneyland Hong Kong heeft met de “World of Frozen”
de eerste Frozen-thema ter wereld geopend. De nieuwe attractie brengt het koninkrijk Arendelle tot leven en biedt onderdak aan verschillende meeslepende attracties, waaronder de “Frozen Ever After” boot rit, de achtbaan “Wandering Oaken’s Sliding Sleighs” en de theaterervaring “Playhouse In The Woods” waarmee kijkers onderdeel worden van het verhaal.

Kerstmotieven sieren de skyline van Hong Kong

Het Hong Kong WinterFest, georganiseerd door de Hong Kong Tourism Board, zal tot 1 januari 2024 plaatsvinden in het Harborside Lawn West of Art Park in het West Kowloon Cultural District. Op acht avonden in december verlicht vuurwerk de skyline van Hong Kong met kerstmotieven. Een 20 meter hoge, feestelijk versierde gigantische kerstboom laat de hoogbouw van Victoria Harbour nog meer schitteren en biedt een indrukwekkend fotomoment.

Joyeux Noël! “De Kleine Prins” viert feest in Ocean Park Hong Kong

Tijdens de feestdagen staat Ocean Park in Hong Kong in het teken van de ‘Kleine Prins’. Bezoekers kunnen in de voetsporen treden van het populaire literaire personage, dat dit jaar zijn 80ste verjaardag viert, lichtprojecties ontdekken en slenteren door de ‘Le Petit Prince Light Alley’ – een kerstbelevenis voor jong en oud.

Disney 100 CHRISTMAS LOVE 2000% BE@RBRICK UP komt naar Harbor City

Harbour City schittert tot 1 januari 2024 met een samenwerking tussen Medicom Toy en Disney. Als onderdeel van Disney’s 100-jarig jubileum zullen 100 unieke BE@RBRICK-personages in het hele district te zien zijn, waaronder 53 gloednieuwe ontwerpen en meer dan 10 personages met een kerstthema. De felbegeerde verzamelobjecten zijn te koop en de opbrengst komt ten goede aan de Hong Kong Blood Cancer Foundation.

Lees ook: Ontdek kerstmis in Kroatië!

Het AIA Carnival keert terug naar het Central Harbourfront

Het AIA Carnival, dat plaatsvindt van 21 december 2023 tot en met 25 februari 2024, belooft een winterspektakel van een klasse apart. De beurs heeft een lange traditie in Hong Kong en biedt spannende attracties, spellen en interactieve installaties. Straatoptredens, eetkraampjes en live-entertainment ronden het aanbod af en bieden spanning en onvergetelijke momenten voor alle leeftijden.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie