Prachtig Samoa: trouwen in het paradijs

Prachtig Samoa: "ja" zeggen in het paradijs

Waar je ook kiest om te trouwen in tropisch Samoa, het is gegarandeerd magisch. Veel Samoaanse resorts en locaties zijn goed thuis in het organiseren van prachtige bruiloften, dus waarom zou je niet gebruikmaken van hun uitgebreide kennis, faciliteiten en diensten om het allemaal gemakkelijk en ontspannen te maken?

Huwelijken in Samoa worden wereldwijd wettelijk erkend, daarom bieden veel hotels, resorts en touroperators huwelijks- en huwelijksreisarrangementen aan met interne coördinatoren om een ​​vlotte planning van de grote dag te garanderen. Ze zullen ook kunnen helpen met de aanvraagformulieren voor een huwelijksvergunning die veertien dagen voorafgaand aan het huwelijk moet worden ingediend bij het ministerie van Justitie in Apia.

Lees ook: De fascinerende cultuur van Nieuw-Caledonië

trouwen in Samoa

Of het nu een traditionele, formele dienst in een kerk is of een meer informele locatie bij een waterval, het adembenemende landschap van Samoa biedt veel beeldschone omgevingen. De chique resorts van het eiland bieden een ideaal romantisch toevluchtsoord, van zwoele witte zandstranden met onvergetelijke zonsondergangen tot bars aan het zwembad en weelderige tropische tuinen om doorheen te dwalen. Hier kunnen liefhebbers ook de traditionele Samoaanse cultuur ervaren tijdens een Fiafia-avond, waar ze de oogst van het eiland kunnen eten, van vers gevangen vis tot lokaal geteeld tropisch fruit, gekookt op een Umu, en kijken naar traditioneel amusement, zoals het opwindende Siva Afi of vuurmesdans.

trouwen in Samoa

Want na de ceremonie komt de reeks resorts van de eilanden, vaak gelegen op idyllische stukken strand, tegemoet aan elke behoefte. Hoewel er enkele gezinsvriendelijke resorts in Samoa zijn, zijn er ook luxe resorts alleen voor volwassenen die meer geschikt zijn voor romantische retraites waar stellen kunnen ontwaken met het geluid van de zee en zelfs in slaap kunnen vallen bij het zien van de sterren, als ze ervoor kiezen om te verblijven in een van Samoa’s beroemde strandhuisjes.

Lees ook: 4 verassende eilanden in Australië

trouwen in Samoa

Omdat ontspannen op stranden met goudkleurig zand en kristalhelder water niet voor iedereen weggelegd is, zijn er ook tal van unieke en bucketlist-waardige activiteiten voor stellen om aan deel te nemen, zoals snorkelen met wilde schildpadden, wandelen onder luifels of een duik nemen in Tu Sua Ocean Trench. Het charmante stadje Apia heeft een groot aantal restaurants, bars, markten, winkels en culturele attracties, waaronder het Robert Louis Stevenson Museum, een paar kleurrijke markten en het Samoa Cultural Village voor het gelukkige paar om te verkennen op hun eigen eilandavontuur.

Samoa is een paradijs voor koppels dat wacht om ontdekt te worden en een once in a lifetime reis kan eindigen met verliefd worden op Samoa zelf.