5 exclusieve locaties om te trouwen op de Bahamas

5 exclusieve locaties om te trouwen op de Bahamas

Nu de wereld weer normaal wordt, wil iedereen die zijn huwelijk, verloving of hernieuwing van zijn geloften heeft verzet, deze ceremonie nog gedenkwaardiger maken. Waarom kies je niet voor een hip alternatief voor een traditionele bruiloft door te trouwen op een avontuurlijke en idyllische locatie zoals de eilanden van de Bahamas.

De Bahamas hebben meer dan 700 unieke, pittoreske eilanden en eilandjes om uit te kiezen. Met een beetje fantasie en vindingrijkheid en de zon aan je zijde, kun je de vieringen zowel onvergetelijk als sentimenteel te maken.

Een van de meest voorkomende manieren om te trouwen in de Bahamas is op een strand, en er zijn genoeg om uit te kiezen.

Lees ook: 4 x doen op de Berry Islands in de Bahamas

Maar wat dacht je ervan om eens iets anders en exclusiefs uit te proberen:

Botanische tuinen van Nassau

Botanische tuinen van Nassau

De Botanische Tuinen van Nassau bieden een rustig en sereen toevluchtsoord. Het beschikt over 18 hectare tropische flora met meer dan 600 soorten, waaronder de nationale bloem van de Bahamas, de gele vlier. Trouw hier in de warme geurige lucht, te midden van een scala aan bloeiende tropische bloemen. Met het geluid van golven die tegen de kust beuken, is deze prachtige locatie de perfecte setting om je geloften uit te spreken en een levenslange verbintenis aan te gaan.

Trouwen onder water

Klaar om creatief te worden na een ceremonie bij zonsondergang op het strand? Neem je huwelijksdroom een ​​extra zeemijl door onder het oppervlak van de zee te worden aangekoppeld. Verschillende duikbedrijven in de Bahamass zijn gespecialiseerd in onderwaterbruiloften waarbij stellen “I Do” op een waterdichte lei schrijven en deze als souvenir mee naar huis nemen. Wat deze hele affaire echt uniek maakt, is dat je dolfijnen kunt laten deelnemen aan je bruiloft als ringdrager of ze om je heen kunt laten glijden. Je kunt Stuart Cove’s Dive Bahamas, de beroemdste trouwambtenaar in de Bahamas, bekijken om je te helpen dit op te zetten.

trouwen Bahamas

Voeg wat lokale smaak toe

Een opmerkelijk feit over het hebben van een bestemmingshuwelijk is dat je lokale tradities in de jouwe kunt opnemen. De Bahamas bieden Junkanoo – een parade van muziek en dans die populair is in het Caribisch gebied, dat nu een bruiloftsthema is geworden. Huur een Junkanoo-band en ze zullen een levendige percussieve muziekstijl spelen die beroemd is in het Caribisch gebied. Je kunt ze ook vragen om een ​​Junkanoo-rush-out op te nemen, een parade waarin maskerdragende muzikanten koebellen, trommels en fluitjes spelen. De combinatie van een straatparade, kostuums en muzikanten is de meest onvergetelijke manier om je speciale dag door te brengen. De meeste resorts kunnen je helpen om Junkanoo-bands aan boord te krijgen; Atlantis Resort organiseert echter ook diners met een Junkanoo-thema.

trouwen Bahamas

Historische betekenis

In Landfall Park in San Salvador volg je de voetstappen van Christopher Columbus en markeer je het begin van je eigen geschiedenis met je soulmate. Het is een van de kleinste bewoonde eilanden van de Bahamas en heeft sprankelende binnenmeren, verschillende historische monumenten en kilometerslange afgelegen stranden. Er is een optie voor een tropische service en een stijlvolle ceremonie in een resort. Hotels bieden all-inclusive huwelijksarrangementen die specifiek op jouw behoeften kunnen worden afgestemd.

trouwen Bahamas

Lees ook: 5 Droomeilanden die je nooit wilt verlaten

Privé-eilandceremonie

Op een afgelegen en geïsoleerde locatie, omgeven door een groen landschap, waar de natuur je belangrijkste gast is voor de bruiloft, kun je een kleine en sentimentele ceremonie houden in Inagua. Dit eiland is ongerept, grotendeels onbewoond en een perfecte plek om de liefde van je partner te vieren met je naasten. Er zijn veel intieme kleine herbergen met huisjes met uitzicht op het strand, waar je kunt verblijven en alle magie van Inagua kunt opsnuiven. De eigendommen hier bieden alle gebruikelijke voorzieningen en diensten en zullen je helpen met je huwelijksarrangementen op de locatie van je keuze. Kies voor een meer conventionele bruiloft een van de kerken uit de 19e eeuw.