9 plekken voor een Caribisch droomhuwelijk op Antigua en Barbuda

9 plekken voor een Caribisch droomhuwelijk op Antigua en Barbuda

Je huwelijk is een van de belangrijkste dagen van je leven en een die je voor altijd zult koesteren. Waarom plan je je bruiloft niet op een van de mooiste bestemmingen in het Caribisch gebied: Antigua en Barbuda? Met inachtneming van de nodige maatregelen, stellen deze locaties je in staat om sociale afstand te houden terwijl je intiem, romantisch blijft en jezelf een dag gunt die je nooit zult vergeten. Antigua alleen is de thuisbasis van meer dan 300 stranden, en beide eilanden hebben het hele jaar door ongelooflijk weer met spectaculaire uitzichten, perfect voor je speciale dag. Antigua en Barbuda zijn geschikt voor elk budget en elke smaak. Het is tijd om vandaag je droomdag en een vakantie te plannen.

Lees ook: 8 x lekker barbecuen in de Caraïben

Half Moon Bay

Half Moon Bay Antigua

Wandel door de schilderachtige natuurgebieden van Half Moon Bay. Het nationale park biedt verbluffende panoramische uitzichten over de Caribische Zee en een van de mooiste stranden van Antigua. Hier kun je trouwen en je verenigen met de adembenemende schoonheid en kracht van de natuur. Wissel geloften uit in deze halvemaanvormige baai met het uitgestrekte zeegezicht achter je terwijl een zachte tropische bries je wang kust en ritselt in de zijde van je jurk. Een werkelijk unieke en opmerkelijke manier om de rest van je leven samen te beginnen.

17-Mile Beach

Een prachtig roze landschap met bleke aquamarijnzeeën scheidt de Barbuda-lagune van de Caribische Zee met prachtige uitzichten. Ben je op zoek naar het paradijs als je trouwlocatie? Nou, dit is het. Het is een van de meest verbazingwekkende stranden in het Caribisch gebied, terwijl je hier zacht maanlicht, zand en manestralen ziet dansen over het water. Dit meest romantische strand heeft zijn praktische naam gekregen om een ​​zeer pragmatische reden: het enige dat je zeker zult zien – mijlen en mijlen perfect strand – 17 ervan! 17-Mile Beach is een ononderbroken eenzaamheid, dus verwacht de plek voor jezelf te hebben. Betreed dit afgelegen droomlandschap en ontsnap met degene van wie je houdt.

Barbuda’s Pink Beach

Barbuda’s Pink Beach

Wat zegt meer ‘romantiek’ dan roze zand en kristalhelder water? En wat is er romantischer dan op het strand te zijn met degene van wie je houdt? Combineer de antwoorden op deze twee vragen en je krijgt een prachtige trouwbestemming. De eilanden Antigua en Barbuda herbergen talloze legendarische retraites in roze zand. Barbuda’s Pink Beach is een perfecte plek om je liefde te vieren, een rustig moment te delen terwijl de zon op de oceaan valt en het roze zand laat dansen met de kleuren van liefde. Dit strand is meer afgelegen dan andere, vaak leeg en perfect voor een intieme ceremonie voor jou en je gasten. Plan je geloften voor zonsondergang en deel je liefde omringd door glinsterende tinten van koraal tot het zachtste roze die sprankelt op het zand.

Great Bird Island

Great Bird Island

In verschillende culturen worden vogels beschouwd als een symbool van vrede en geluk, daarom zijn duiven in Noord-Amerika traditioneel tijdens huwelijksceremonies. Hier op het Great Bird Island word je omringd door talloze gevleugelde vredessymbolen. Het eiland dankt zijn naam aan de eerste zeelieden die er aan landden en werden getroffen door het aantal vogels dat hen begroette. Deze ruimte is gevuld met de energie van bevrijding, rust en vrijheid van het lawaaierige en routineuze dagelijkse leven. Het kleine eilandje net ten noorden van Antigua wordt beschouwd als een miniatuurparadijs en zal je een echt magische ervaring bezorgen op je speciale dag. Het is een sentimentele plek voor een kleine intieme bruiloft, waar je eerste huwelijksdagen beginnen.

Indian Town

Indian Town is een nationaal park, met grote aantallen zeldzame planten en meer dan 30 verschillende vogelsoorten. Dit park is een klein stukje van het eiland, waar moeder-natuur besloot zo creatief mogelijk te zijn en het volledige scala van zijn exotische schoonheid te laten zien. De kalksteenformaties vormen hier een dramatische achtergrond en vormen de perfecte setting voor je speciale dag. Als je op zoek bent naar iets unieks en intiemers, dan is dit het.

The Devil’s Bridge

The Devil’s Bridge

The Devil’s Bridge, gelegen in Indian Town National Park, klinkt misschien donker, maar het is eigenlijk een spectaculaire rotsformatie, geassocieerd met vele verbazingwekkende lokale legendes. Het is misschien wel de meest mysterieuze van de natuurlijke aantrekkingskracht op de eilanden. De natuurlijke boog is gevormd door het eindeloos beuken van oceaangolven en laat gegarandeerd een indruk achter op iedereen die hem ontdekt. Terwijl je hier bent, zullen jij en je gasten versteld staan ​​van het adembenemende uitzicht, waardoor het onmogelijk is om de ongelooflijke kracht van de natuur en haar elementen te negeren. Ervaar samen de kracht van liefde en natuur en zeg ‘ja ik wil’ hier op dit eiland. Als je een kleine bruiloft wilt hebben met een gevoel voor magie en het bovennatuurlijke, dan is dit de plek om naartoe te gaan.

Pearns Point

Pearns Point

De rustige oevers van de zeven witte zandstranden langs de beroemde westkust van Antigua maken het schiereiland Pearns Point tot een plaats van uitzonderlijke natuurlijke schoonheid. De prachtige landschappen van Pearns Point zullen onvermijdelijk bijdragen aan een onvergetelijke huwelijksceremonie. Het is een afgelegen toevluchtsoord met een adembenemend uitzicht op de oceaan van het kristalheldere water dat de natuurlijke schoonheid van Antigua laat zien. In deze omgeving zijn diverse vakantiehuizen te huur; perfect voor jou en je gasten om in te verblijven tijdens je huwelijksreis. Je hoeft niet te reizen en jullie verblijven allemaal aan zee terwijl je je voorbereidt op je perfecte ceremonie. Deze setting overtreft je wildste huwelijksdromen.

Jolly Harbour

Jolly Harbour

Jolly Harbour is een klein stadje aan de westkust van het eiland, een relatief onontgonnen toeristische attractie met een uitbundige natuur en een buitenaards landschap. Het is de perfecte setting aan de kust voor een bruiloft aan het strand en er zijn resorts om de stress van huwelijksplanning te verlichten. Het gebied biedt een breed scala aan attracties om jullie zowel voor als na de bruiloft te vermaken. Probeer restaurants uit, ga golfen, ga een dag wandelen of op het strand, of ga de dag na je grote dag zeilen, want daar is het de perfecte plek voor.

Lees ook: Vijf redenen voor een vakantie naar St. Kitts

Hermitage Bay Hotel

Hermitage Bay Hotel

Als je in een bruidsjurk en hakken door het zand slentert, is Hermitage Bay een meer traditionele setting voor je speciale dag op het terrein van het resort. Hermitage Bay organiseert slechts één bruiloft per week, waardoor de focus en aandacht slechts op één paar wordt gevestigd. Het draait allemaal om jullie! Dit geeft een gevoel van exclusiviteit en onderscheid. Laat het bruiloftsteam alle arrangementen voor je regelen. Hermitage Bay is een all-inclusive luxe 5-sterrenresort gelegen aan het strand en is de ultieme romantische bestemming voor het hosten van een intieme bruiloft.