De mooiste stranden van Fuerteventura

De populairste stranden van Fuerteventura

Eindeloze, dromerige stranden en de azuurblauwe Atlantische Oceaan vormen een uniek decor op Fuerteventura. Afgelegen plekken en beschutte baaien zijn te vinden, evenals wereldberoemde surfspots en een bruisend strandleven. De kilometers aan prachtige zandstranden lenen zich uitstekend voor zwemmen, strandwandelingen, zonnebaden en surfen. De mooiste stranden op Fuerteventura liggen voornamelijk aan de zuid-, oost- en noordkust van het fascinerende Canarische eiland. Tot de beroemde stranden van Fuerteventura behoren de Playas de Sotavento bij de badplaats Costa Calma, de stranden van Jandia Playa, de stranden van Caleta de Fuste en de stranden van El Cotillo en Corralejo in het noorden van het eiland.

Lees ook: 5 x dolce far niente op de Italiaanse eilanden

Populaire stranden in Fuerteventura

Playas de Sotavento

Playas de Sotavento

De paradijselijke stranden van Playas de Sotavento voor zonaanbidders, zwemmers en surfers zijn de absolute hoogtepunten van Fuerteventura.

Bajo Negro Beach

Bajo Negro Beach

In de buurt van Corralejo ligt het meest noordelijke strandgedeelte van de Playas de Corralejo, Playa Bajo Negro, direct grenzend aan de duinen.

Playa del Matorral

Playa del Matorral

Het populaire fijne zandstrand Matorral Beach, met de vuurtoren als herkenningspunt, ligt direct aan de boulevard van Jandia Playa.

Playa del Castillo

Playa del Castillo

Playa del Castillo in Caleta de Fuste is een van de meest populaire stranden in het oosten. Gezinnen met kinderen en surfers zullen geluk vinden.

Playa de Costa Calma

Playa de Costa Calma

Direct in het vakantieoord biedt de beschutte baai van Playa de Costa Calma strandplezier, ideaal voor zonaanbidders, zwemliefhebbers, surfers en duikers.

Lees ook: 10 eilanden om over te dromen

Playa de la Concha

Playa de la Concha

Het zandstrand van Playa de la Concha is één van de meest bekende stranden van Fuerteventura vanwege de rust, de schoonheid en de kwaliteit, en heeft de vorm van een halve maan.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie