De Superfoods van Hawaï

De Super Foods van Hawaï

Ben je op vakantie in Hawaï en voel je de behoefte aan energie en een boost voor je immuunsysteem en algehele gezondheid? Hawaï is de thuisbasis van een verscheidenheid aan superfoods, allemaal met essentiële voedingsstoffen, vitamines en antioxidanten om een ​​gezondere levensstijl te starten. Geniet van de “feel good” voordelen van deze onverwerkte natuurlijke voedingsmiddelen, allemaal te vinden op de Hawaiiaanse eilanden. Je bent wat je eet!

KonaRed

Het rode fruit rondom de koffieboon wint aan populariteit als antioxidant. KonaRed, gebaseerd op het eiland Hawaï, heeft een sapsupplement ontwikkeld om veroudering te vertragen, ziekten te voorkomen en een positieve stemming te geven. Het mengsel van antioxidanten en zuren resulteert in een sap dat onmiddellijk op cellulair niveau wordt opgenomen. Ga voor meer informatie naar KonaRed.com.

Nonisap

Deze lichtgroene vrucht wordt gebruikt voor de behandeling van een breed scala aan medische aandoeningen, waaronder menstruatiekrampen, astma, tumoren, gebroken botten, huidaandoeningen en ontstekingen. Het sap bevat hoge niveaus van fytochemicaliën, macronutiënten en micronutriënten om het immuunsysteem te versterken en celfuncties te reguleren. Vind nonisap in natuurvoedingswinkels in heel Hawaï.

Lees ook: 30 dingen om te doen op Maui

Broodvrucht

Beschouwd als een hoofdbestanddeel in de voeding van oude Hawaiianen, levert ulu (broodvrucht) aanhoudende energie uit koolhydraten en het lage vetgehalte. Het is een uitstekende bron van essentiële mineralen zoals vezels, calcium, koper, ijzer, magnesium, kalium, thiamine en niacine. 

Kukui notenolie

Geniet van vochtrijke kukui-notenolie, rijk aan vitamine A, C en E. Deze vochtrijke olie bevat veel vitamine A, C en E, en biedt antioxidanten die huid en haar verjongen en beschermen zonder een vettig residu achter te laten. Toegevoegd in crèmes, lotions en massageoliën, zou de kukui-noot goed zijn om verlichting te bieden tegen brandwonden, eczeem, droge huid, psoriasis, acne, littekens en beschadigingen.