Vijf Adrenaline Kicks op Ibiza

Vijf Adrenaline Kicks op Ibiza

Het spreekt voor zich dat Ibiza de thuisbasis van de clubs is, maar er zijn genoeg andere ervaringen om je hart sneller te laten kloppen. Of je nu de kater uit je systeem wilt blazen of gewoon zin hebt in spanning, we hebben hier het beste assortiment extreme sporten en avontuurlijke activiteiten voor jou en je vrienden op een rij gezet:

Lees ook: 5 must-sees in Catania

Flyboarden

Eerst komt de heetste watersport op het eiland, flyboarden! Als je je de Ironman van de oceaan wilt voelen, zet je deze krachtige jets vast en rits je boven de kristalheldere zee terwijl in bikini geklede strandgangers met bewondering toekijken. Hoewel het in eerste instantie bizar is, heb je al snel het gevoel dat je in de lucht surft! Flyboarden is absoluut de coolste watersport in Ibiza en de perfecte manier voor een adrenaline kick.

Waar: Overal in de zee!

Windsurfen

Het zal niet meevallen ​om een ​​behoorlijke deining op Ibiza te vinden voor board surfen, dus windsurfen is zeker iets voor jou! Nieuwelingen zijn beter af in Cala Martina en meer geavanceerde windsurfers moeten naar Cala Conta gaan voor meer uitdaging. Windsurfen is ook een geweldige training, die je strakke buikspieren geeft en de vette maaltijd van gisteravond verbrandt!

Waar: Playa D’en Bossa, Cala Martina, Cala Conta, Formentera.

Jetskiën

Ze zeggen dat geld geen geluk kan kopen, maar heb je ooit een verdrietig persoon op een jetski gezien? Een absolute must voor kijkers en snelheidsduivels; je krijgt een spectaculair uitzicht op de Balaerische kust terwijl je op topsnelheid, alleen of met vrienden over de zee zoeft. Als je een mid-ski pauze wilt nemen, waarom combineer je het dan niet met een duik of een snorkel?

Waar: San Antonio, Cala Bassa, San Josep, Cala Gracio, Playa d’en Bossa, Santa Eulalia.

Parasailen

Hoe wil je een prachtige zonsondergang bekijken terwijl je 400 meter boven de horizon zweeft? Met de optie om je voeten in zee te dompelen en over het oppervlak te scheren, kun je weglopen met een onvergetelijke herinnering.

Waar: San Antonio, Formentera.

Lees ook: Cyprus: de perfecte mediterrane bestemming

Bungee Ball

De San Antonio Bungee Ball heeft door de jaren heen een legendarische status bereikt. Precair gelegen naast Eden en Es Paradise, is geen Ibiza-reis echt compleet totdat je herhaaldelijk hemelwaarts bent gekatapulteerd en rondgedraaid totdat je de weg naar Mambo niet meer weet!

Waar: San Antonio, maar er is er ook een in Playa d’en Bossa.