Vijf manieren om Bali te ervaren

Vijf manieren om Bali te ervaren

Onvergetelijke avonturen wachten op iedereen die een vakantie naar Bali plant. Voor reizigers die in contact willen komen met de lokale Balinese cultuur, tradities en spirituele geschiedenis, zijn hier tips over vijf manieren om Bali nu te ervaren:

Lees ook: Eilandparadijs Maleisië: zon, zand en puur natuur

Bezoek de Art Market van Ubud

De Art Market van Ubud, tegenover het Puri Saren Royal Ubud Palace, is na een verhuizing en uitgebreide renovatie, onlangs geopend. Plaatselijk bekend als Pasar Seni Ubud, kunnen reizigers van over de hele wereld de markt bezoeken om prachtige zijden sjaals, handgemaakte geweven tassen, manden, hoeden en vele andere authentieke handgemaakte items te vinden.

Geniet van de Sunday Brunch op Sawah Terrace

Om zijn zevende verjaardag te vieren, kondigde Mandapa onlangs een nieuwe Sunday Bruch aan op Sawah Terrace, met de beste delicatessen en traditionele eetgewoonten van Bali. Gasten worden uitgenodigd om zich onder te dompelen in de smaken van de Indonesische archipel met lokale gerechten, waaronder Tuna Gohu (ceviche), Sop Buntut (ossenstaartsoep), Nasi Campur (Indonesische rijst bowls), Babi Guling (Balinees speenvarken) en Beef Konro (langzaam geroosterd rundvlees), een verbinding maken met de gemeenschap en de Balinezen.

Wandeling naar Mount Batur bij zonsopgang

Mount Batur, een van de heilige vulkanen van Bali, ligt 1700 meter boven de zeespiegel en is bereikbaar via een wandeling van drie uur. Mount Batur biedt een adembenemend panoramisch uitzicht en biedt een unieke omgeving om de zonsopgang te zien en contact te maken met de natuur, waardoor de geest en ziel van iedereen die de reis maakt, wordt gekalmeerd.

Fiets door de rijstvelden van Ubud

Om een ​​prachtig uitzicht op de rijstvelden te ervaren en meer te weten te komen over het traditionele irrigatiesysteem, kunnen reizigers profiteren van fietsen door het adembenemende rijstterras van Ceking. Het is al lang een icoon van het landschap en de cultuur van Bali en mag niet worden gemist met zijn glooiende groene rijstvelden.

Lees ook: Prikkel je smaakpapillen met de lokale Maldivische keuken

Trek naar de hoogste tempel

Een bezoek aan de hoogste tempel in Oost-Bali, de Lempuyang-tempel, is zowel een fysieke als een spirituele reis voor reizigers naar de provincie. De tempel wordt beschouwd als een van de oudste en meest heilige tempels op Bali en biedt een kijkje in de gewoonten van de lokale Balinese gemeenschap. Compleet met uitzicht op de berg Agung, kunnen bezoekers genieten van een prachtig landschap terwijl ze de 1700 treden beklimmen om de tempel te bereiken.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie