Plekken om de ultieme selfie te nemen in Jamaica

Plekken om de ultieme selfie te nemen in Jamaica

De natuurlijke schoonheid, het erfgoed en de ongewone locaties van Jamaica zijn zo intrigerend en speciaal; je zult je verplicht voelen om ze met de wereld te delen. Terwijl je geniet van de simpele geneugten van het kleine eiland, maak een selfie of twee zodat je die speciale momenten die je waarschijnlijk voor altijd zult koesteren nooit zult vergeten. Hier zijn een paar suggesties voor interessante selfie plekken:

Lees ook: 6 redenen voor een vakantie naar Nevis

Blue Mountain Peak

De 4 uur durende tocht omhoog van ongeveer 2,5 km, het hoogste punt op het eiland, garandeert een feestelijke selfie! Je hebt de kou, mist en talloze ontmoetingen met vreemde insecten verslagen en nu verdient de wereld het te weten. Als je echt een statement wilt maken, begin je met je reis vóór 02.00 uur am om de glorieuze zonsopgang te vangen voor een nog verbazingwekkendere achtergrond voor je selfie. Hierna zal je selfie-game zeker zijn hoogtepunt bereiken!

Cliff at Sunset

Wanneer de zon ondergaat in Negril is het een evenement. Iedereen verzamelt zich langs de klif om onder de indruk te raken van de overgangshemel als de nacht valt. Het spektakel is zo verbluffend dat het gebruikelijk is dat toeschouwers voor moeder natuur klappen om haar kunstenaarschap. Je zult nooit meer een zonsondergang zien die lijkt op die van de kliffen van Negril, dus handel snel en maak een snelle selfie met de vurige lucht en geniet daarna van het uitzicht voordat het voorbij is.

Op het strand met een kokosnoot

Niets zegt meer vakantie op Jamaica zoals nippen aan een kokosnoot terwijl je op het strand ligt. Wanneer je je selfie maakt, laat de kokosnoot dan niet buiten schot – er zijn gegarandeerd meer likes! Oh en de hashtag “eilandleven” (#islandlife), mag je ook niet vergeten!

Pelican Bar

Hoe vaak krijg je een drankje van een bar in het midden van de oceaan? De Pelican Bar is een van de meest unieke bars in Jamaica, gelegen op slechts anderhalve kilometer op zee van Treasure Beach (St. Elizabeth). Ga ofwel aan de binnenkant rechts bij het bord “Pelican Bar” of op de geïmproviseerde promenade op een kleine afstand van de werkelijke structuur staan ​​om een ​​schot van de bar op de achtergrond te krijgen; dat is pas een coole selfie.

Onder water

Met alle waterdichte gadgets die tegenwoordig op de markt beschikbaar zijn, is het zo eenvoudig om je onderwateravonturen vast te leggen. De diepzee voorbij de kust van Jamaica is de thuisbasis van een briljant tropisch zeeleven, van exotische vissoorten tot spectaculaire koraalriffen. Stel je een selfie voor tussen jonkvrouwen of papegaaivissen die langs de riffen schuifelen. Misschien, als je geluk hebt, krijg je een schildpad op je selfie!

Watervallen

Jamaica is gezegend met een handvol watervallen, allemaal even charmant. Kristalwater dat langs lagen rotsen stroomt, omringd door een betoverend regenwoud; ja, absoluut een selfie waardig moment!

Rivierraften

Je zult zo ontspannen zijn terwijl je stroomafwaarts raft, je zult je telefoon (of camera) bijna vergeten totdat de schoonheid van de weelderige groene bomen en kleurrijke flora je overweldigt tot het punt waarop je je gedwongen voelt om het moment vast te leggen. Dat is het geschikte moment voor de selfie!

 Lees ook: Verken de Bahamaanse cultuur op Nassau Paradise Island

Standbeeld van Bob Marley-museum

Wanneer je in de aanwezigheid van een legende bent, is dit een leuke tijd voor een selfie – zelfs als het een standbeeld is. Bevredig je ziel met een iconische toevoeging aan je selfie-collectie. Het is een geweldige manier om te pronken met je indrukwekkende muzieksmaak.