7 x de mooiste stranden op Europese eilanden

7 x de mooiste stranden op Europese eilanden

Als je op zoek bent naar het perfecte strand voor een droomvakantie op een eiland in Europa, zoek dan niet verder! We hebben hier een lijst gemaakt met de mooiste stranden op Europese eilanden. Na deel 1, deel 2 en deel 3, hier deel 4 van 7 x de mooiste stranden op Europese eilanden.

Lees ook: 8 redenen voor een vakantie naar Sardinië

Kokkari-strand, Samos – Griekenland

Kokkari is een vissershaven van het eiland Samos, dat nu is uitgegroeid tot een toeristisch centrum. Toch behoudt het zijn oude traditionele gezicht, met kleine huizen en steegjes vol met bloemen. Vind veel verborgen kiezelstranden, zoals Tsamadou, Tsambou, Lemonakia dicht bij Kokkari.

Saint Ives beach, Cornwall – Engeland

Als je denkt dat de mooiste stranden ter wereld alleen in tropische paradijzen te vinden zijn, vergis je je. De regio van Cornwall is een onuitputtelijke bron van prachtige stranden en adembenemende landschappen. St Ives was ooit een vissersdorp dat door de jaren heen een van de belangrijkste badplaatsen in Cornwall is geworden. De plaats is al door verschillende media bekroond met de titel van beste resort in het Verenigd Koninkrijk. Dus deze selectie is geen verrassing; het strand is een van de mooiste in Europa!

Xi beach, Kefalonia-eiland – Griekenland

Xi Beach is een van de vele wonderen van het eiland Kefalonia; het is waarschijnlijk een van de mooiste eilanden in Griekenland met het eiland Zakynthos in het zuiden. Ontdek het roodoranje zand door je vliegtickets, hotel, pension, appartement of B&B te boeken voor de beste prijs op het eiland Kefalonia. Xi Beach (Xi is de veertiende letter van het Griekse alfabet) dankt zijn naam aan de vorm van dit eiland.

Praia dos Galapinhos Arrabida natuurpark, Setubal – Portugal

Portugal is buitengewoon mooi! Steeds meer reizigers van over de hele wereld ontdekken het met verbazing. Bewonder de schoonheid van de stranden in het natuurpark van Setubal, ten zuiden van Lissabon. Reizigers van over de hele wereld besloten dat het het mooiste strand van Europa was, het perfecte strand in een ongerepte natuur.

Canal d’Amour, Sidari – Griekenland

Sidari is een mooi klein kustplaatsje met een prachtig geheim strand, een natuurlijke curiositeit genaamd “Canal d’amour/Love Canal” vanwege de holle vorm van een prachtig klein strand. Ontdek dit uitzonderlijke en verborgen strand en boek je hotel, pension, appartement voor de beste prijs gegarandeerd in Sidari.

Moscenicka Draga Beach, Kroatië

Moscenicka Draga is een zeer charmant stadje in Kroatië, een van de mooiste landen ter wereld. Je zult voor de charme van dit kleine strand vallen dat perfect is voor een ontspannende vakantie onder de zon van Kroatië.

Lees ook: Tips voor een vakantie naar Rhodos

Pregonda Beach, Menorca – Spanje

Ontdek Pregonda Beach op het eiland Menorca, een van de mooiste Europese eilanden. Het is geweldig in de zomer maar zelfs nog beter buiten het seizoen wanneer de kreek en het strand niet druk zijn. Het Pregonda strand wordt beschouwd als een van de mooiste stranden van het eiland. Het is wild en geheim gebleven. Kom genieten van het fijne zand en de zon van Menorca en boek je hotel, appartement, villa voor de beste prijs gegarandeerd.