De mooiste stranden in de Florida Keys

De mooiste stranden in de Florida Keys

Florida Keys – Van Key Largo tot Key West, stroken zandstrand bieden vakantiegangers plekken om te ontspannen, zonnen, zwemmen of gewoon hun tenen onder te dompelen in warm, helder turquoise water. Er zijn meer dan 1.700 eilanden in de Keys – we zetten hier de mooiste stranden in de Florida Keys op een rij.

Lees ook: Fort Myers: 10 tips voor het eilandparadijs in Zuidwest-Florida

1. Harry Harris Park, Key Largo

Harry Harris Park, Key Largo

Ga je met je gezin? Harry Harris Park op Key Largo is een van de ideale stranden in de Florida Keys voor alle gezinnen om een ​​fantastische tijd door te brengen. Deze door de mens gecreëerde kust is een tropische hemel. Ondanks het feit dat het een klein strand is, is het een gezinsvriendelijke ontsnappingsplek waar kinderen zich prima kunnen vermaken. Het strand heet ook een klimrek en een paar buitentafels!

2. John Pennekamp Coral Reef State Park, Key Largo

John Pennekamp Coral Reef State Park, Key Largo

John Pennekamp Coral Reef State Park is een ideaal strand in de Florida Keys om te zwemmen. Dit strand is een kleine maar veilige plek voor zwemmers om de mariene onderwereld van de Florida Keys te onderzoeken. Evenzo kun je duiken en een Spaans vernietigd wrak ontdekken dat wordt beschouwd als een centrum voor oceanische wezens. Ga de zee in om wat oude wapens, ankers en barracuda’s te ontdekken.

3. Anne’s Beach, Lower Matecumbe Key

Anne's Beach, Lower Matecumbe Key

Als je even wilt ontspannen en tegelijkertijd een geweldige tijd wilt hebben, is Anne’s Beach een van de ideale stranden in de Florida Keys. Het strand dankt zijn naam aan de bekende boomknuffelaar Anne Eaton. Het is ideaal voor kinderen, omdat het water ondiep is. Met verschillende gemakken, bijvoorbeeld een stopplaats, toiletten en buitentafels, heeft de plek alles wat een ideale excursieplek zou moeten hebben. Loop door de nabijgelegen mangrovebossen en de promenade met je geliefde om een ​​heerlijke avond door te brengen.

4. Long Key State Park, Long Key

Long Key State Park, Long Key

Als je een paar dagen in de buurt bent, ga dan naar Long Key State Park. Het is een leuke plek om te vissen, kajakken en zwemmen. Er zijn hier bovendien veel accomodaties. Als je avontuurlijk bent, kun je een klimpoging ondernemen terwijl je ongewone soorten vliegende wezens ziet. Met alle denkbare gemaks- en veiligheidsprincipes is de plek echt een paradijs voor strandgangers.

5. Coco Plum Beach, Marathon, Vaca Key

Coco Plum Beach, Marathon, Vaca Key

Wat dacht je van een rustige excursie om diep in de Atlantische Oceaan te springen? Coco Plum Beach in Marathon is niet alleen charmant door zijn naam, het is ook een heerlijke plek om door te brengen. Dit strand in de Florida Keys met een schitterende kustlijn is een middelpunt voor bedreigde schildpadden en oceanische levens. Omdat het kustgebied enorm is, is er plek genoeg, ongeacht het aantal vakantiegangers dat hier komt.

6. Sombrero Beach, Marathon, Vaca Key

Sombrero Beach, Marathon, Vaca Key

Sombrero Beach heeft een geweldig klimrek met schommels en volleybalvelden waar jongeren zich kunnen amuseren. Spot bedreigde oceaanschildpadden tijdens een wandeling langs het strand. Een ander belangrijk element van het strand in de Florida Keys is dat het een grote openheid biedt voor mensen met een handicap en dat er douches en toiletten zijn.

7. Calusa Beach, Bahia Honda State Park, Big Pine Key

Calusa Beach, Bahia Honda State Park, Big Pine Key

Op zoek bent naar de beste stranden in de Florida Keys? Stop met zoeken en start je excursie bij Calusa Beach in Bahia Honda State Park. Dit strand is een beroemd zwemparadijs. Breng een bezoek aan de mooie souvenirwinkels en meer.

8. Curry Hammock State Park, Big Pine Key

Curry Hammock State Park, Big Pine Key

Curry Hammock State Park, ingeklemd tussen Big Pine Key en Key Largo, is een onbewoond stuk van de Florida Keys. Je zult waarschijnlijk heel graag de prachtige inhammen, mangrovemoerassen en zeegrasvelden willen onderzoeken. Dit 350 meter lange strand trekt consequent een enorm aantal toeristen. Het strand is ideaal om te kiteboarden, windsurfen, kajakken en paddleboarden.

9. Loggerhead Beach, Bahia Honda State Park, Big Pine Key

Bahia Honda State Park

Gelegen in de kern van het State Park ligt Loggerhead Beach. Het strand heeft een verlaagde ondiepte die je kunt zien tijdens eb. Als zonnebaden je doel is, kun je naar de zandheuvels gaan om je benen te strekken en te relaxen. Neem je kinderen mee naar het ondiepe blauwe water en verzamel wat oceaanglas en schelpen als cadeau. Ga met je rugzak op klimtocht om in de ban te raken van de 150 soorten groen op het pad.

Lees ook: 5 tips voor een eerste vakantie naar Long Island

10. Nationaal park Dry Tortugas, Key West

Nationaal park Dry Tortugas, Key West

Ondanks het feit dat de naam Dry Tortugas zegt, is het strand altijd een natte hemel geweest voor het leven in zee. Je zult versteld staan ​​van Fort Jefferson dat inherent was aan de negentiende eeuw. Ga naar dit ver uit de kust gelegen strand als je de kans hebt een privé en rustige excursie door te brengen. Spring in een watervliegtuig of een boot en verken alle mooie 7 eilanden die hier zijn gehuisvest.

Top 9 vakantie aanbieders

Zelf je vakantie regelen

Regel je cruisevakantie